Fiets reparatie

Kosten van een fiets reparatie

20%

Discount

79,- Vanaf prijs

66,-

Gratis haal- en brengservice

Gecertificeerde fietsenmakers

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een fietsreparatie

Heeft uw fiets een fietsreparatie nodig? Plan uw fiets reparatie nu in via ServiceRight Fietsen en maak gebruik van de vele voordelen die hierbij horen. De reparaties worden door erkende fietsmonteurs uitgevoerd door een fietsenmaker bij u in de buurt. Het is voor zowel de gewone stadsfiets als voor de elektrische fiets en de sportfiets mogelijk om een fiets reparatie in te plannen via ServiceRight Fietsen.

Fiets reparatie

,

U kunt via ServiceRight Fietsen gebruik maken van een fiets reparatie aan huis (mobiele fietsenmaker), maar ook van een fietsenmaker bij u in de buurt. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gratis haal- en brengservice. Als kers op de taart profiteert u ook nog eens altijd van voordelige prijzen! Boek dus nu direct uw fiets reparatie in via ServiceRight Fietsen en de fietsenmakers zorgen ervoor dat uw fiets weer helemaal in orde is!

Veelgestelde vragen over een fiets reparatie?

Is fietsreparatie aan huis ook mogelijk via ServiceRight-Fietsen?

Ja, het is inderdaad ook mogelijk om een fietsreparatie aan huis in te plannen via ServiceRight Fietsen. Indien hier uw voorkeur naar uitgaat, kunt u kiezen voor de mobiele fietsenmaker. De mobiele fietsenmaker komt vervolgens bij u aan huis of op een andere locatie naar keuze om uw fiets te repareren of de andere service uit te laten voeren. De mobiele fietsenmaker is ideaal wanneer u zelf niet de mogelijkheid heeft om naar de fietsenmaker te komen vanwege welke reden dan ook. Zowel de fietsreparatie aan huis als fietsreparatie bij de fietsenmaker hebben verschillende voordelen. Zo is een ander voordeel weer bij de fietsenmaker dat u vaak meer mogelijkheden heeft om langs te komen op verschillende tijdstippen. Wanneer er iemand aan huis komt, moet u op dat tijdstip ook echt thuis zijn. Voor elke situatie is er wel een mogelijkheid, dus bepaal waar uw voorkeur naar uitgaat en vervolgens zullen wij voor u de afspraak bij een fietsenmaker inplannen. Of het nou een fietsenmaker aan huis (mobiele fietsenmaker) of een fietsenmaker op locatie is. Kortom: het is zeker mogelijk om fietsreparatie aan huis in te plannen via ServiceRight Fietsen als hier uw voorkeur naar uitgaat. Wanneer u liever zelf naar de fietsenmaker gaat, is dat uiteraard ook mogelijk! 

Wat zijn de kosten van fiets reparatie?

De kosten van fiets reparatie kunnen verschillen van €10 tot €100. Afhankelijk van de reparatie die er uitgevoerd moet worden, kan de reparatie ook duurder uitvallen. Wanneer u online een reparatie voor uw fiets wilt boeken, kunt u voor de meest voorkomende reparaties ook direct een prijs zien. Zo kost het vervangen van een binnen- en buitenband €35 en het vervangen van de verlichting €15. Wanneer er bepaalde kosten niet tussen staan, dan is de reparatie alsnog vaak wel mogelijk. Geef in dit geval de reparatie aan en wij zullen u achteraf een offerte sturen voor de reparatie. 

Wanneer u regelmatig een onderhoudsbeurt voor uw fiets laat uitvoeren en de reparaties die er uitgevoerd moeten worden, ook laat uitvoeren, is de kans groot dat u lang plezier heeft van uw fiets. Een fiets is vaak geen goedkope aanschaf en het is logisch dat u dan zo lang mogelijk wilt kunnen genieten en gebruik kunt maken van uw fiets. Wij raden u daarom ook aan om tijdig onderdelen te laten vervangen. Zo voorkomt u eventuele verdere reparaties. Wanneer bijvoorbeeld uw band lek is, moet u hier niet op door fietsen, omdat dan de wiel en de spaken ook kunnen beschadigen. De reparatie zal dan duurder uitvallen dan wanneer u alleen de band laat vervangen. 

In welke steden zoekt men het meest naar fiets reparatie?

  • Fiets Reparatie Amsterdam
  • Fiets Reparatie Den Haag
  • Fiets Reparatie Eindhoven
  • Fiets Reparatie Rotterdam
  • Fiets Reparatie Groningen
  • Fiets Reparatie Utrecht

Plekken voor een fiets reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Fiets reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw fiets dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u uw fiets wilt laten repareren.

Stap 3

Uw fiets is in goede handen bij een van onze fietsenmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Fietsen voor uw Fiets reparatie?

Al meer dan 500 fietsenmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Fietsen

Gratis haal- en brengservice

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight Fietsen aangesloten fietsenmakers zijn gecertificeerde fietsenmakers

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7725 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Fietsen

-20%

Fiets reparatie NU tijdelijk 20% korting

Ervaren monteurs
Vakkundige fietsreparaties
Professionels

BEKIJK & BOEK

-20%

Mobiele fietsenmaker NU tijdelijk met 20% korting

A-kwaliteit onderdelen
Jarenlange fietservaring
Gediplomeerde fietsenmakers

BEKIJK & BOEK

-20%

Fietsenmaker NU tijdelijk 20% korting

Vakkundige fietsenmakers
Jarenlange ervaring
Gecertificeerde fietsenmakers

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke