Fietsenmaker Kamerik

Kosten van een Fietsenmaker in Kamerik

20%

Discount

46,80 Vanaf prijs

39,-   per uur

Gratis haal- en brengservice

Gecertificeerde fietsenmakers

Vaste voordeelprijs

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per reparatie

Is uw fiets toe aan een reparatie of een onderhoudsbeurt? Breng dan een bezoek aan de fietsenmaker! De fietsenmaker kan uw fiets weer helemaal opknappen zodat u zo snel mogelijk weer heerlijk kunt fietsen op uw fiets. Er zijn verschillende reparaties mogelijk bij de fietsenmakers zoals het vervangen van de versnellingskabel, vervangen van het voorwiel of het afstellen van de remmen.

Fietsenmaker Kamerik

46,80

39,- per uur

Goedgekeurde erkende onderdelen

Alle soorten fietsen

Erkende reparatiebedrijven

Inclusief Arbeid

Inclusief garantie

Inclusief 20% Korting

De fietsenmakers die u kunt inschakelen via ServiceRight Fietsen zijn daarnaast ook voordelig én bieden een gratis haal- en breng service. Zo hoeft u niet zelf naar de fietsenmaker toe, maar wordt uw fiets opgehaald voor reparatie en krijgt u de fiets gerepareerd weer terug. Dit zijn een paar van de vele voordelen waarvan u kunt profiteren wanneer u een fietsenmaker via ServiceRight Fietsen boekt. 

Bij welke fietsenmaker kan ik mijn fiets laten maken via ServiceRight Fietsen?

Via ServiceRight Fietsen kunt u altijd terecht bij een fietsenmaker bij u in de buurt. Doordat er vele verschillende fietsenmakers zijn aangesloten bij ServiceRight Fietsen, is het altijd mogelijk om een fietsenmaker bij u in de buurt in te kunnen schakelen voor uw reparatie of onderhoudsbeurt. U kunt tijdens het online boeken aangeven wat voor reparatie uw fiets nodig heeft en wanneer u deze wilt laten uitvoeren. Daarnaast geeft u aan waar u zich bevindt en op basis van deze gegevens zoeken wij een beschikbare fietsenmaker bij u in de buurt. Wanneer het gelukt is om een beschikbare fietsenmaker bij u in de buurt te vinden, ontvangt u een bevestiging van ons met de locatie waar u terecht kunt voor uw fiets reparatie. Het voordeel hiervan is dat u niet zelf hoeft rond te bellen welke fietsenmaker er bij u in de buurt plek heeft voor de reparatie van uw fiets tegen de voordelige prijs die u via ServiceRight Fietsen ontvangt. Wij gaan voor u op zoek naar de fietsenmaker bij u in de buurt, zodat u ook direct weet waar u terecht kunt met uw fiets. Het is vervolgens mogelijk om zelf de fiets te brengen en weer op te halen zodra deze klaar is (of te wachten tot de reparatie klaar is), of gebruik te maken van de gratis haal- en brengservice. Ook gebruik maken van deze voordelen? Boek nu direct uw fietsenmaker bij u in de buurt en u ontvangt vanzelf de locatie van de fietsenmaker die uw fiets voor u zal repareren.

Welke reparaties kan ik laten uitvoeren bij de fietsenmaker?

Het is voor de fietsenmakers mogelijk om elke reparatie aan uw fiets uit te laten voeren. Zo kunnen het de volgende reparaties betreffen: montage binnen- of buitenband, vervangen voor- of achterwiel, vervangen ketting, vervangen versnellingskabel, vervangen verlichting. Daarnaast zijn er uiteraard nog veel meer reparaties mogelijk! Wanneer u online uw reparatie boekt, kunt u kiezen uit de verschillende reparaties. Het is mogelijk dat uw reparatie er niet tussen staat, maar dat de reparatie wel mogelijk is bij de fietsenmakers. In dit geval kunt u in de opmerkingen aangeven wat er mis is met de fiets zodat wij u achteraf alsnog kunnen voorzien van een offerte voor uw fiets. Twijfel dus niet of de fietsenmakers uw reparatie kunnen uitvoeren, want eigenlijk is het (bijna) altijd mogelijk om uw fiets reparatie uit te laten voeren bij een van de fietsenmakers die zijn aangesloten bij ServiceRight Fietsen. Naast de verschillende reparaties die er mogelijk zijn bij de fietsenmakers, is het ook mogelijk om een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw fiets. Dit kan een kleine onderhoudsbeurt zijn, maar ook een grote onderhoudsbeurt. Het is verstandig om regelmatig een onderhoudsbeurt uit te laten voeren voor uw fiets, zodat u ook eventuele reparaties aan uw fiets zo veel mogelijk kunt voorkomen. Naast de onderhoudsbeurt en de reparaties is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de fiets te laten monteren of om bijvoorbeeld een kinderzitje op de fiets te laten plaatsen. Kijk voor de verschillende mogelijkheden snel verder en boek direct een afspraak bij een fietsenmaker bij u in de buurt.

Over Kamerik

Kamerik is een plaats gelegen in Utrecht. Utrecht is met een oppervlakte van 1385 km² de kleinste provincie van Nederland. De provincie telt op 30 september 2012 ca. 1.243.161 inwoner

In 3 stappen uw Fietsenmaker geregeld in Kamerik

Stap 1

Selecteer op onze website uw fiets dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u uw fiets wilt laten repareren.

Stap 3

Uw fiets is in goede handen bij een van onze fietsenmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Fietsen in Kamerik voor uw Fietsenmaker?

Al meer dan 500 fietsenmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Fietsen

Gratis haal- en brengservice

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight Fietsen aangesloten fietsenmakers zijn gecertificeerde fietsenmakers

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7725 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Fietsen

-20%

Fiets reparatie NU tijdelijk 20% korting

Ervaren monteurs
Vakkundige fietsreparaties
Professionels

BEKIJK & BOEK

-20%

Mobiele fietsenmaker NU tijdelijk met 20% korting

A-kwaliteit onderdelen
Jarenlange fietservaring
Gediplomeerde fietsenmakers

BEKIJK & BOEK

-20%

Fietsenmaker NU tijdelijk 20% korting

Vakkundige fietsenmakers
Jarenlange ervaring
Gecertificeerde fietsenmakers

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke