Mobiele fietsenmaker Borculo

Kosten van een mobiele fietsenmaker? in Borculo

20%

Discount

54,- Vanaf prijs

45,-   per uur

Gratis haal- en brengservice

Gecertificeerde fietsenmakers

Vaste voordeelprijs

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per reparatie

Bent u op zoek naar een mobiele fietsenmaker? Dan bent u bij ServiceRight Fietsen aan het goede adres! Een mobiele fietsenmaker is dé oplossing wanneer u niet in staat bent om naar een fietsenmaker te gaan, of wanneer het niet meer mogelijk is om te fietsen en u geen andere mogelijkheid heeft om de fiets bij de fietsenmaker te krijgen.

Mobiele fietsenmaker Borculo

54,-

45,- per uur

GRATIS Voorrijkosten

Op locatie

Erkende reparatiebedrijven

Geen lange wachttijden

Inclusief Arbeid

Inclusief garantie

Inclusief 20% Korting

Via ServiceRight Fietsen kunt u gebruik maken van een mobiele fietsenmaker en betaalt u geen voorrijkosten. Zo hoeft u alleen voor de reparatie zelf te betalen en heeft u dus geen verdere kosten! Dat is een van de vele voordelen wanneer u een mobiele fietsenmaker via ServiceRight Fietsen boekt! Kijk snel verder voor de mogelijkheden, of plan direct uw afspraak in voor een mobiele fietsenmaker. 

Wat is een mobiele fietsenmaker?

Een mobiele fietsenmaker is een fietsenmaker die naar u toe komt, waar u maar wilt! Het kan bijvoorbeeld zijn dat u er thuis achter komt dat er iets mis is met uw fiets, waardoor u geen gebruik meer kunt maken van uw fiets. In dat geval is een mobiele fietsenmaker de ideale uitkomst. Het kan natuurlijk ook zijn dat u onderweg bent en u pech krijgt onderweg. Er breekt een onderdeel af van uw fiets, uw band raakt lek of u heeft een ander pechgeval. Uiteraard kunt u er dan ook voor kiezen om de mobiele fietsenmaker naar de plaats te laten komen waar u zich op dat moment bevindt. De fietsenmaker komt met de bus met het gereedschap naar u toe om ter plekke de reparatie uit te voeren. Zo kunt u na de reparatie direct weer gebruik maken van uw fiets. U kunt wachten tot de reparatie klaar is en direct weer genieten van uw fiets. Niet alleen voor een reparatie kunt u terecht bij een mobiele fietsenmaker, maar ook voor onderhoud aan de fiets kunt u een mobiele fietsenmaker inschakelen. Bij ServiceRight Fietsen zijn honderden fietsenmakers aangesloten, waardoor er altijd een mobiele fietsenmaker bij u in de buurt zit. Waar u zich ook bevindt, het is altijd mogelijk om een mobiele fietsenmaker in te schakelen! 

Wat zijn de voordelen van een mobiele fietsenmaker?

Het grootste voordeel van een mobiele fietsenmaker is dat u zelf niet naar de fietsenmaker toe hoeft, maar dat de fietsenmaker naar u toe komt. U hoeft dus geen vervoer te regelen naar de fietsenmaker en wanneer uw fiets een reparatie nodig heeft en dus niet (goed) meer fietst, is dat de ideale oplossing. Niet iedereen heeft een fietsenrek op de auto of de mogelijkheid om de fiets in de auto, bus of trein mee te nemen. Wanneer uw fiets ook nog bij de fietsenmaker moet blijven staan, is het vaak helemaal lastig om dan ook nog thuis te komen. Met een mobiele fietsenmaker heeft u daar geen last van! Bij een mobiele fietsenmaker kunt u wachten op de reparatie totdat deze klaar is. U hoeft dus niet lang zonder fiets te zitten. Daarnaast is het voordeel dat u thuis kunt wachten op de mobiele fietsenmaker en dus ondertussen uw andere dingen kunt doen zoals het eten koken, de was kunt doen of even lekker op de bank met een goed boek. U verliest dus geen tijd op de reparatie van uw fiets. Kortom: een mobiele fietsenmaker zorgt voor gemak, tijdsbesparing en neemt een hoop zorgen betreft vervoer bij u weg. Kies daarom voor een mobiele fietsenmaker en plan direct uw afspraak in.

Wat zijn de kosten voor een mobiele fietsenmaker?

De kosten van een mobiele fietsenmaker, hangen af van de reparatie die er plaats moet vinden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er enkel een voorband vervangen moet worden, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat de ketting af is gebroken. De verschillende reparaties hebben ook verschillende prijzen. Wanneer u online een mobiele fietsenmaker wilt boeken, dan kunt u allereerst de service aanklikken waarvan u gebruik wilt maken en wat er defect is aan uw fiets. Op deze manier kunt u direct de kosten zien voor een mobiele fietsenmaker. Via ServiceRight Fietsen betaalt u geen voorrijkosten, maar betaalt u enkel voor de reparatie zelf. Wilt u de exacte kosten weten voor uw reparatie? Het is naast de online boekingsmodule ook mogelijk om ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 via de chat te bereiken. U kunt doorgeven wat er gerepareerd moet worden aan uw fiets en wanneer en onze klantenservice kan u vervolgens de kosten vertellen voor een mobiele fietsenmaker via ServiceRight Fietsen.

In 3 stappen uw Mobiele fietsenmaker geregeld in Borculo

Stap 1

Selecteer op onze website uw fiets dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u uw fiets wilt laten repareren.

Stap 3

Uw fiets is in goede handen bij een van onze fietsenmakers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Fietsen in Borculo voor uw Mobiele fietsenmaker?

Al meer dan 500 fietsenmakers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Fietsen

Gratis haal- en brengservice

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight Fietsen aangesloten fietsenmakers zijn gecertificeerde fietsenmakers

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7725 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Fietsen

-20%

Fiets reparatie NU tijdelijk 20% korting

Ervaren monteurs
Vakkundige fietsreparaties
Professionels

BEKIJK & BOEK

-20%

Mobiele fietsenmaker NU tijdelijk met 20% korting

A-kwaliteit onderdelen
Jarenlange fietservaring
Gediplomeerde fietsenmakers

BEKIJK & BOEK

-20%

Fietsenmaker NU tijdelijk 20% korting

Vakkundige fietsenmakers
Jarenlange ervaring
Gecertificeerde fietsenmakers

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke